AirTraffic

Privatfly

Veldig effektiv reisemåte. Unngå tap av tid før avreise og slip mellomlandinger under veis. Med egne fly velger du din reiseplan – når hvor og hvordan. VIP konfigurasjon på bestilling. Helikopter er en effektiv transportmåte av passasjerer og frakt: til og fra steder som ikke transporteres med fly.

Leie av privatfly er tidsbesparende og gir stor flxibilitet for enkeltpersoner eller grupper. Flystørrelsen justeres til det som passer antall passasjerer. Flyavgangen settes til den tiden som passer deg, og du trenger ikke å ankomme flyet før selve reisen skal finne sted. Det gir muligheter til å fly fra den flyplassen som passer best til den flyplassen som er destinasjonen for reisen. Flyturen gir god komfort, effektivitet og med flytyper som gir liten reisetid. Servering under flyturen settes opp til det som er ønskelig.

INQUIRY

Please fill this form, and we will contact you with alternative proposals, suitable for the job.

AirTraffic Charter Fly Helikopter Cargo
+47  917 45 291
info@airtraffic.no
AirTraffic Charter Fly Helikopter Cargo
+45 98 92 22 23
info@airtraffic.dk

Sted eller flyplass

Privatfly, charterfly og flyfrakt til avtalt pris og til avtalt tid.

Siden vi har vært i bransjen i lang tid har vi kompetanse til å sette opp de mest avanserte charterreiser du måtte ønske. Alt innen passasjertransport, store fraktsendinger, private reiser, forretningsreiser og charter av små og store passasjerfly. Vi gjør det til avtalt pris og til avtalt tid, gang etter gang.